ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νταβλούρος! Πιο κωλοτούμπας δεν γίνεται.....




O βουλευτής της ΝΔ κ. Νταβλούρος έμεινε τελικά να ψηφίζει μόνος του από την Αχαΐα την τροπολογία για το σχέδιο "Αθηνά" και να είναι ο μόνος Αχαιός που στήριξε την εύθραυστη σχετική πλειοψηφία των 148 ψήφων.

Τελικά το σχέδιο πέρασε οπότε ο υπουργός μπορεί τώρα να στείλει τα προεδρικά διατάγματα για έγκριση. Το μηχανογραφικό ωστόσο δεν έχει αλλάξει οποτε με τα μέχρι σήμερα δεδομένα το Αίγιο χάνει τις σχολές του ενώ και απο την Πάτρα σταδιακα φεύγουν οι σχολές της ΣΔΟ (μετακομιζουν στο Μεσολόγγι μέχρι το 2018).
Να υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών, μιλώντας στον ΜAX FM ο κ. Νταβλούρος είχε απειλήσει και με ανεξαρτητοποίηση στην περίπτωση που το Αίγιο έχανε τις σχολές (για την Πάτρα δεν είχε μιλήσει). Ωστόσο σήμερα ψήφισε την τροπολογία όπως και οι άλλοι της ΝΔ. Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης ψήφισε όχι. (dete.gr)

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπου ο Νταβλούρος ετοίμαζε δήλωση ενάντια σε αυτούς που θα ψήφιζαν το σχέδιο ''Αθηνά'', δηλαδή στον εαυτό του.....Κλαίω!
Συνεχίζει, ο βουλευτής μας, ''Θα κάνω αυτό που πρέπει, για το καλό της Αχαίας''. Και το έκανε, ψήφισε το σχέδιο ''Αθηνά''!
Ο κ. Νταβλούρος, λέει ότι πρώτα από όλα είναι βουλευτής των Αχαιών, και μετά κομμάτι οποιουδήποτε κομματικού μηχανισμού, και δεν συντρέχει για τον ίδιο (τα ελληνικά άψογα....) η διαστροφή της επαγγελματικής σχέσης με την πολιτική. Τελικά τον κέρδισε η διαστροφή, από ότι φαίνεται!
Μετά μας λέει, ότι είχε διαμηνύσει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό (ίσως και στον Θεό, μιας και έχουν πιάσει κουβεντούλα τώρα τελευταία), ότι δεν θα συναινούσε  στην ψήφιση του νομοσχεδίου, και ότι δεν ήταν δεδομένος. Δεδομένος δεν ήταν, αλλά τον κέρδισε η παρεούλα του Πρωθυπουργού!
Να τον χαιρόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: