ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

"Δεν θα φορτώσετε στους στρατιωτικούς την εθνική-ήττα"! Στρατιωτικοί κατά κυβέρνησης



Τα “όπλα” στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν σίγησαν, κάθε άλλο. Η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών είναι “μπουρλότο”! Στην ανακοίνωση γίνεται σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στους Αρχηγούς των....
Γενικών Επιτελείων.

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταπέλτης:

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσαν στους ε.ε και ε.α. στρατιωτικούς οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, όταν κατά τη τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοικήσεως της 1ης Στρατιάς, επεσήμανε ανερυθρίαστα και με περισσή πρόκληση προς στους στρατιωτικούς, ότι «Είναι καιρός για αυτοθυσίες»!

Ανατρέχοντας στο λεξικό βρήκαμε ότι αυτοθυσία, είναι η εκούσια θυσία ενός ατόμου προς όφελος άλλου! Προς όφελος τίνος λοιπόν, θα πρέπει να θυσιαστούν οι στρατιωτικοί και μάλιστα εκουσίως; Ποια επί τέλους είναι αυτά τα υψηλά ιδανικά για τα οποία μας προσκαλεί να αυτοθυσιαστούμε και ποιος ο εχθρός; Διότι αυτή την περίοδο, ο «κύριος εχθρός» για τους Έλληνες, είναι η υποταγή στα αδιέξοδα μνημόνια, το ξεπούλημα της Πατρίδας, η μη ελεγχόμενη φτώχεια, η ανεργία που έχει ξεπεράσει κάθε αρνητικό προηγούμενο και η παράδοση της κυβέρνησης που υπηρετεί, στην επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός.

Μήπως ο υπουργός, αντιλαμβανόμενος το οικονομικό και γεωπολιτικό πτώμα που η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει, μας διαμηνύει ότι επέρχεται πιθανή εθνική καταστροφή ή μήπως υπαινίσσεται ότι είναι ορατός ο κίνδυνος ενός προμελετημένου εθνικού ακρωτηριασμού; Όποιες και να είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης ένα πράγμα είναι βέβαιο: δεν θα φορτωθεί καμμία εθνική ήττα στις πλάτες των στρατιωτικών.

Οι Έλληνες ενεργοί και απόστρατοι στρατιωτικοί, δεν ανέχονται πλέον οποιαδήποτε προσβολή και πρόκληση από αυτούς που τους ξεπουλάνε και τους μετατρέπουν σε κοινωνικούς επαίτες, οδηγώντας τους στην απόλυτη ένδεια, ενώ τους ζητάνε παράλληλα να αυτοκτονήσουν.

Το απόλυτο ξεπούλημα και διάλυση που οργανώθηκε και στήθηκε από τους προηγούμενους ΥΕΘΑ, οι οποίοι είναι γραμμένοι με ανεξίτηλα μαύρα γράμματα στη μνήμη μας, συνεχίζεται και συντελείται δυστυχώς και σήμερα.

Και σε ότι αφορά στον κ. ΥΕΘΑ, η πολιτική του συμπεριφορά είναι αντιληπτή, αφού ο ρόλος του, ως πολιτικού προϊσταμένου του υπουργείου, είναι να βάζει τα πρόβατα στη γραμμή. Όμως, υπό τις διαταγές του υπηρετούν, λειτουργούν και δραστηριοποιούνται δύο υφυπουργοί απόστρατοι αξιωματικοί και ένας τετράστερος στρατηγός Α/ΓΕΕΘΑ! Δύο στρατηγοί και ένας ναύαρχος, που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται το διακύβευμα της ύψιστης αξιοπιστίας και αξιοπρέπειας του στρατεύματος. Εν προκειμένω, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα κρύψουν κάτω από το χαλί την απόγνωση και τη διαμαρτυρία των στελεχών των ΕΔ.

Αυτό το «πολιτικο»-στρατιωτικό τρίο, με τις πράσινες και ψευτογαλάζιες καταβολές, αποδεικνύεται καθημερινά ως ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού μετά μανίας συνεχίζει να αποδομεί το ηθικό και τις δυνατότητες του στρατεύματος, όπως σαφώς δημόσια δήλωσαν δύο πρώην Α/ΓΕΣ και ένας πρώην Α/ΓΕΝ. Είναι και οι τρεις συνυπεύθυνοι για τη διάλυση του Μετοχικού συστήματος οικονομικής μέριμνας των Ε.Δ., για την εξαθλίωση των ενεργών και αποστράτων στελεχών και τον εξανδραποδισμό κάθε οικονομικού στοιχείου που είχε συγκεντρωθεί από τον τίμιο ιδρώτα μας, που χύσαμε επί δεκαετίες στα πεδία ασκήσεων, στα πολεμικά μας πλοία και στα μαχητικά αεροσκάφη μας, όπως και από τον ιδιαίτερο μόχθο του στρατιωτικού βίου μας. Ιδρώτα και μόχθου, που παραδόθηκε αμαχητί και εξαϋλώθηκε στο μονεταριστικό κρεματόριο του άβατου της Τράπεζας της Ελλάδος, επ’ ωφελεία των διεθνών κερδοσκόπων μετόχων της και εις βάρος του ελληνικού λαού. Διότι αν αυτοί οι τρεις έπραξαν όντως ότι «περνούσε από το χέρι» τους αλλά δεν εισακούσθηκαν ή απέτυχαν, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν της αξιοπρέπειας και της τιμής του στρατιωτικού, δηλαδή της παραίτησης και αποχώρησης με το κεφάλι ψηλά. Αλλιώς, είναι συνειδητά συμμέτοχοι στην οικονομική «σφαγή» των συναδέλφων τους και μάλιστα είναι αυτοί που κραδαίνουν τα μαχαίρια για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Δεν έχουν αντιληφθεί, ότι είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που διαλύουμε με τέτοιο τρόπο το ηθικό και την κοινωνικοοικονομική υπόσταση των ανθρώπων που στελεχώνουν τον βασικότερο πυλώνα της εθνικής μας κυριαρχίας και που πριονίζουμε μετά μανίας το κλαδί, στο οποίο στηρίζεται η εθνική και κρατική μας υπόσταση. Και μετά ζητάνε «αυτοθυσίες»!!

Το ερώτημα συνεχίζει να είναι αμείλικτο: «Ο στόχος είναι οι φέροντες εθνόσημο, ή αυτό που υπηρετούν;». Διότι, αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τις περικοπές στους λειτουργικούς και εξοπλιστικούς προϋπολογισμούς των Ε.Δ., με ότι αυτό ευλόγως συνεπάγεται, τότε δεν έχουμε κανένα περιθώριο, παρά να συμπεράνουμε, ότι αυτή η χώρα βρίσκεται σε διαδικασία εκποίησης με συνοπτικές διαδικασίες και παραχώρησης της εθνικής της κυριαρχίας, αφού στηρίζει την άμυνά της σε «ξυπόλητες Ταξιαρχίες»!

Αυτό σημαίνει ότι ο ελληνικός Λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα! Διότι, μεταξύ άλλων, κανείς επενδυτής δεν έρχεται σε μία χώρα που απεμπολεί τις δυνατότητες της εθνικής άμυνας και ασφάλειάς της. Αυτοί που έρχονται είναι μόνο όσοι βλέπουν τη χώρα σαν ξενιστή, για θα απομυζήσουν κάθε της πόρο και να την αφήσουν κουφάρι. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΝΙΣΤΗ, υπό το απαθές βλέμμα δύο υφυπουργών αποστράτων στρατιωτικών και ενός Α/ΓΕΕΘΑ, που κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι έχει μόνο διακοσμητικό ρόλο. Ενός Α/ΓΕΕΘΑ που κατά πρωτοτυπία στο δυτικό κόσμο, ανέχθηκε να γίνει, την ημέρα του εορτασμού της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, η παρέλαση του στρατεύματος που ηγείται, σε «γυάλα»! Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός δεν είχε το δικαίωμα να χειροκροτήσει, να κοιτάξει στα μάτια και να αγγίξει, τα παιδιά του. Αυτούς που είναι ταγμένοι, έστω και πένητες ή ξυπόλητοι, να υπερασπίσουν με τη ζωή τους την εθνική υπόσταση και κυριαρχία της Πατρίδας μας.


http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: