ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΠΟΝΗ.



Παραθέτοντας τα έγγραφα – ντοκουμέντα που έρχονται σήμερα επισήμως στο φως και απο τις Γαλλικές αρχές με τα πρωτότυπα! Από εκείνη την στιγμη, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αυτη την αποκάλυψη που στην ουσία στέλνει φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. Από τον τότε πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους πρέσβεις και όλους όσους...
διαχειρίστηκαν ένα απόλυτα νόμιμο έγγραφο ως πατσαβουρόχαρτο ξεπλύματος και εκβιασμού. Εκτός από οικονομικού και πολιτικού!

Εκτός απο την απόκρυψη περιπτώσεων όπως αυτή του Παπαντωνίου και το fund ξεπλύματος του Μιωνή, είναι προφανές ότι κάποιοι πολιτικοί έγιναν απότομα μνημονιακότεροι των μνημονιακών (αλήθεια, ποιοί πρωτοστάτησαν για την κυβέρνηση Παπαδήμου), αλλά υπάρχει και το απεχθέστερο όλων: Αυτη η λίστα θα απέφερε κάποια δις στο Ελληνικό δημόσιο από την θεσμική χρήση της. Η ιδιωτική διαχείριση της, φαίνεται πως έγινε για να μείνουν άδεια τα ταμεία και να γεμίσουν κάποια ιδιωτικά ταμεία. “Πέσε, για να κρύψω”, θα μπορούσε να είναι η ατάκα των νταραβεριτζήδων της λίστας. Είναι πλέον επιτακτικό η δικαιοσύνη να διατάξει τον περιορισμό όλων των προσώπων, ανεξάρτητα απο το πόρισμα της επιτροπής. Η καταρρέουσα Δημοκρατία έχει μόνο μία ελπίδα επιβίωσης: Την άμεση, παραδειγματική τιμωρία όλων.
 Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα καταστρέψει τόσο το πολίτευμα αλλά και την πατρίδα. Μην κάνουμε πάλι τους πολίτες να αναζητούν στρατοδικεία. Θα είναι καταστροφικο. Αλίμονο σε αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν. Δείτε τι αποκαλύπταμε τότε: Το Ολυμπία φέρνει σήμερα στο φως το ντοκουμέντο της μεγάλης απάτης που δείχνει ότι η απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ ήταν μεθοδευμένη ενέργεια από πολιτική συμμορία την οποία προσπαθούν να αποκρύψουν εμμένοντας στο θέμα της αλλοίωσης. Το μέγα πολιτικό σκάνδαλο λοιπόν ξεκίνησε πολύ πριν την αλλοίωση της λίστας. Για την ακρίβεια, από την στιγμή που οι Γάλλοι αποφάσισαν να δώσουν -ως όφειλαν βάσει της διακρατικής συμφωνίας που έχουμε- το αντίγραφο που αφορούσε την Ελλάδα, ώστε να αξιοποιηθεί όπως έκαναν οι άλλες χώρες της ΕΕ. Αυτή τη νόμιμη και θεσμική παράδοση λοιπόν, ο κύριος Παπακωνσταντίνου την απέκρυψε λέγοντας ότι ήλθε στα χέρια του από μυστικές υπηρεσίες. Σήμερα γνωρίζουμε από την ένορκη κατάθεση που αποκαλύψαμε ότι η λίστα όχι μόνο δόθηκε θεσμικά στα χέρια του κυρίου Κλή, του πρέσβη μας στην Γαλλία, αλλά στην διαδικασία ενεπλάκει και το υπουργείο δικαιοσύνης της Γαλλίας, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στο θέμα νομιμότητας της χρήσης της. Όμως, αυτή η λίστα κατέληξε “μυστηριωδώς”, με έκνομη διαδικασία στα χέρια του Παπακωνσταντίνου. Ο κύριος Διώτης μάλιστα στην κατάθεση του και σε ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου, ομολόγησε ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου του ισχυρίστηκε πως η λίστα έφτασε στα χέρια του μέσω μυστικών υπηρεσιών!! Εξ ου και το νομικό κώλυμα που επικαλέσθηκε ο κύριος Διώτης, που βεβαίως καταρρίφθηκε ακαριαία από τον Παυλόπουλο. Τι προκύπτει λοιπόν; Είπε ψέμματα ο Διώτης για να συκοφαντήσει τον Παπακωνσταντίνου; Γιατί ο τελευταίος τότε δεν το διέψευσε; Ειδικά μετά τα ντοκουμέντα που αποκάλυψε το Ολυμπία και τεκμηριώνουν την σκανδαλώδη διαδικασία μεταφοράς της λίστας; Εμείς θεωρούμε ότι ο Διώτης λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα, αφού τα ψεύδη του Παπακωνσταντίνου σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται, είναι εξόφθαλμα και προς κάθε κατεύθυνση. Άρα: Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί ο πρέσβης Κλης που περιέργως παραμένει ακόμα στο απυρόβλητο. Καταστρατήγησε την διαδικασία με δική απόφαση, άρα εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο; Ή έλαβε εντολή από τον πολιτικό του προϊστάμενο, που βεβαίως δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών; Ή ο κύριος Κλης ή ο κύριος Παπανδρέου είναι ένοχοι. Ας το βρει η δικαιοσύνη. Δείτε τα ντοκουμέντα: Η κατάθεση Διώτη όπως παρουσιάστηκε στην Ημερησία:

20121230-214256.jpg

Και τα ντοκουμέντα από την ένορκη κατάθεση που σας αποκάλυψε το Ολυμπία:

20121230-214345.jpg

20121230-214351.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: