ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

"Ιεροσυλο" τρίγωνο εκτουρκισμού της χώρας. Στο οργανωμένο σχέδιο ο δήμος Μαραθώνα παραδίδει δωρεάν μαθήματα τουρκικής γλώσσας στο Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα!




Αν και υπάρχει ένα λάθος εδώ σ' αυτό το δημοσίευμα, καθώς τα μαθήματα... Τουρκικής γλώσσας που ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να διδάσκονται στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" ο Δήμαρχος Μαραθώνα, και η παρέα του (δημοτικοί σύμβουλοι που δεν νράπηκαν να εγκρίνουν τέτοια απόφαση), νομίζουμε πως το θέμα είναι ΜΕΙΖΟΝ!
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΟΙ! ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ! 
Αν και η λέξη είναι άγνωστη για τους εν λόγω...
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! 
ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! 

Πόπη Σουφλή


Ο ένας μετά τον άλλο όλοι οι προδοτικα καλλικρατικοί δήμοι της επικρατειας αποκαλύπτουν την οθωμανολαγνεία τους. 

Μετά τον Μπουτάρη και τον Καμίνη, ο δήμαρχος Μαραθώνα Νέας Μάκρης, Λουϊζος, μη ορροδώντας προ ουδενός μολύνει την Ιερή Γή του Μαραθωνα... στον ίδιο τόπο όπου οι Ελληνες έσωσαν την Ευρώπη από τα ασιατικά στίφη!

Με ανακοίνωση έξω από το κυλικείο στο πολιτιστικό πάρκο στην πρωην Αμερικανικη βαση Νεας Μακρης, ο δημος Μαραθωνος ανακοινωνει: Δωρεαν μαθηματα Τουρκικης γλωσσας!!!
Τα μαθήματα γίνονται στο Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα, 1ος κύκλος από κάποια Μουαζέζ, κάθε Τετάρτη.

Μία από τις δυναμικότερες δράσεις της Τ.Ο Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής τον χειμώνα που πέρασε, διεξήχθη στον Τύμβο Μαραθώνα. Με Ιερή Κατάνυξη οι Συναγωνιστές έδωσαν Όρκο Αιματος και Τιμής εμπρός στον Τύμβο, για την σωτηρία της Πατρίδος.

Ως Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής δηλώνουμε ότι η κατάπτυστη απόφαση του αμετανόητου δημάρχου Μαραθώνα Νέας Μάκρης δεν θα μείνει αναπάντητη. Η αντεθνική ασυδοσία θα λάβει ένα τέλος.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: