ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μπλόκο της Αστυνομίας στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας - Φωκίδας για τους δραπέτες - "Συλλάβετέ τους τώρα, αλλά προστατεύστε τη ζωή σας"



Μπλόκο της Αστυνομίας στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας - Φωκίδας για τους δραπέτες - "Συλλάβετέ τους τώρα, αλλά προστατεύστε τη ζωή σας" Παρών στην επιχείρηση και ο αντιστράτηγος Γιάννης ΔικόπουλοςΣε βουνά λαγκάδια και απρόσιτα σημεία, έχουν ακροβολιστεί αστυνομικοί τεσσάρων Αστυνομικών Διευθύνσεων της Δυτικής Ελλάδας, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους σκληρούς και επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Το κύριο βάρος των επιχειρήσεων 24ωρης διάρκειας έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αιτωλίας (Μεσολόγγι), Ακαρνανίας (Αγρίνιο) και Φωκίδας (Άμφισσα) συνεπικουρούμενοι από δυνάμεις της Αχαΐας, και φυσικά της Αττικής που έχει ρίξει στην μάχη τις πιο επίλεκτες ομάδες της.

Πού βρισκόμαστε μέχρι στιγμής; Μικρές ομάδες πάνοπλων αστυνομικών έχουν "κόψει" όλα τα περάσματα με τις έρευνες να εντοπίζονται στα σύνορα Αιτωλοακαρνανίας-Φωκίδας.
Οδηγός των πυκνών αστυνομικών επιχειρήσεων τα ευρήματα από τις διαρρήξεις των δραπετών σε πολλά σπίτια της περιοχής, αλλά κυρίως τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους.
Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή, ενισχύθηκε σημαντικά το τελευταίο 24ωρο, ενώ πλέον την γενική εποπτεία των ερευνών, έχει ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος. Οι εντολές είναι σαφείς: να συλληφθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα οι δραπέτες, αλλά το κυριότερο χωρίς να υπάρξει άλλη απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: