ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Βάζει φόλες σε... τυρόπιτες



Άνθρωπος από το περιβάλλον της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Λέσβο φέρεται να είναι ο δράστης που δηλητηριάζει και θανατώνει τα άτυχα ζώα που βρίσκονται στον περίβολο της συγκεκριμένης εκκλησίας, όπου έχουν καταφύγει...
για να προστατευθούν, όπως αναφέρει το lesvosnews.gr.

Ένας προσκυνητής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, όταν πληροφορήθηκε το πρόβλημα που υπήρχε στην εκκλησία του Ταξιάρχη με τον τακτικό δηλητηριασμό των απροστάτευτων ζώων αποφάσισε να ανακαλύψει τους δράστες.
Έτσι ξενύχτησε τα τελευταία βράδια γύρω από το χώρο της εκκλησίας και δεν άργησε να φτάσει στην ανακάλυψη του ανεγκέφαλου που εξοντώνει τα ζώα.
Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για άνθρωπο από το περιβάλλον της εκκλησίας ο οποίος πήγε χθες το βράδυ με το φορτηγάκι του και άρχισε να βάζει σε διάφορα σημεία γύρω από τον περίβολο της εκκλησίας τυρόπιτες στις οποίες είχε βάλει μέσα υδροκυάνιο.
Ο προσκυνητής αφού φωτογράφισε τον δολοφόνο των ζώων στη συνέχεια μάζεψε όσες τυρόπιτες πρόλαβε πριν ξημερώσει και τις φάνε τα άτυχα ζώα.
Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει όλες τις τυρόπιτες που ήταν επιμελημένα κρυμμένες με αποτέλεσμα δύο γατούλες να τις φάνε και να βρουν φρικτό θάνατο.
Σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο προσκυνητής, εντόπισε τον εν λόγω άνθρωπο και τον προειδοποίησε ότι αν δεν σταματήσει να δηλητηριάζει τα ζώα θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία και θα παραδώσει όλο το φωτογραφικό υλικό που έχει στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: