ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Tρόμος και πανικός: Ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα στην Ηλεία



Tρόμος και πανικός: Ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα στην Ηλεία
Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα τον δράστη που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε βενζινοπώλη στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, στη γειτονική Γλύφα, θρασύτατοι ληστές «χτύπησαν» μπουκάροντας με πιστόλι σε ταβέρνα της περιοχής.
Αν και η λεία τους ήταν μικρή, ο τρόμος και ο πανικός που σκόρπισαν ήταν μεγάλος.
Η ληστεία συνέβη λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής. Ήταν τότε που δύο άτομα φορώντας γάντια στα χέρια και τζόκεϊ στο κεφάλι μπήκαν μέσα στο χώρο της ταβέρνας, από τη δεύτερη είσοδο, όχι από αυτή των πελατών. Έτσι κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα, αφού οι ληστές βρέθηκαν στο χώρο της κουζίνας και του ταμείου.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, o ηλικιωμένος ιδιοκτήτης δεν ήταν εκεί όπως και ο γιος του και οι δράστες επέλεξαν το χρόνο να κάνουν την κίνησή τους, τη στιγμή που στην κουζίνα και δίπλα στο ταμείο βρισκόταν μόνο η κόρη του ιδιοκτήτη.
Ο ένας στάθηκε στην είσοδο και έλεγχε το χώρο και ο δεύτερος κρατώντας πιστόλι πέρασε στα ενδότερα. Απείλησε τη γυναίκα με το όπλο και κινήθηκε προς την ταμειακή μηχανή. Τράβηξε με μανία το συρτάρι και άρπαξε περίπου 300 ευρώ. Και οι δύο είχαν κατεβάσει τα καπέλα τους αρκετά χαμηλά ώστε να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: