ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ισλαμική απειλή στην Ελλάδα. Έφτασε η ώρα και σήμερα δημοπρατείται το περίφημο τζαμί στον Βοτανικό.



Του Γιώργου Θεοχάρη.Ο κάθε μουσουλμάνος ανά τον κόσμο θα έχει λουστεί από χαρά καθώς η Ελλάδα θα του δίνει τη δυνατότητα να προσεύχεται και να οργανώνεται όπως πρέπει.
Άλλωστε, δημοκρατική χώρα είμαστε!!!
Ετσι μπράβο.
Ε λοιπόν, αν αυτό το θρησκευτικό κέντρο των μουσουλμάνων στην Αθήνα δεν εγκυμονούσε κανένα κίνδυνο, ίσως ήμουνα σύμφωνος στη κατασκευή και στη λειτουργία του .
Αν και οι Ορθόδοξοι στην Τουρκία δεν έχουν ακριβώς την ίδια τύχη.
Αλλά μη ξεχνάμε την ισλαμική απειλή.
Οι ισλαμιστές ανά τον κόσμο θα επαναστατήσουν , μάλιστα αυτό θα ξεκινήσει από Ορθόδοξες χώρες, όπως μου είπε ένας διπλωμάτης στη Μόσχα που βρέθηκα προ τριμήνου.
Εν τω μεταξύ, την ίδια ανησυχία μου εξέφρασε και Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, όταν συνομίλησα μαζί του προσφάτως.
Σήμερα η ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού.
Αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και με έξοδα του ελληνικού κράτους αλλά πίσω από όλες αυτές τις κινήσεις κρύβονται μυστικές πολιτικές των λόμπυ που καθοδηγούν τους ισλαμιστές.


Ήδη στη Ρωσία οι ισλαμιστές αυξάνονται και πληθύνονται. 
Το ίδιο και στην Ελλάδα, στη Ρουμανία και στη Σερβία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισλαμικές οργανώσεις στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα διαρρέουν περί αυτής της απειλής.
Οι παράνομοι μετανάστες προερχόμενοι κυρίως από μουσουλμανικές χώρες θα μας δημιουργήσουν τεράστιο πρόβλημα που ελπίζουμε να μην έχει ανεξέλικτες διαστάσεις.
Πάντως η ισλαμική απειλή παραμένει και ισχυροποιείται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: