ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κρήτη | Με τα όπλα στα χέρια μπουκάρουν στις εφορίες αγανακτισμένοι φορολογούμενοι


eforia

Ανεξέλεγκτες είναι πλέον οι καταστάσεις που διαδραματίζονται στην μοναδική ΔΟΥ του Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Κνωσσού. Ο προϊστάμενός της Μανώλης Ρολάκης, περιγράφει περιστατικά πρωτόγνωρα, που αποδίδονται στην απόγνωση των φορολογουμένων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στην άγρια φορολόγηση.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην Ελένη Στάθογλου, ο κ. Ρολάκης είπε ότι φορολογούμενος δεν δίστασε να του βγάλει όπλο, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο γραφείο του, ενώ ένας άλλος, που χρωστούσε 400 χιλιάδες ευρώ, τον απείλησε ότι θα φέρει “μπιτόνι με βενζίνη να τους κάψει”. Ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ, ενημέρωσε σχετικά, με έγγραφό του, τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, και έστειλε… σαφές μήνυμα στους βουλευτές, επειδή πλησιάζουν οι εκλογές του Μαίου, ότι κανένας υπάλληλος δεν θα δεχθεί παρεμβάσεις στο έργο του.
Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που πάνω στην απόγνωσή τους και στην απελπισία τους απειλούν ότι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, τότε θα αυτοκτονήσουν, άλλοι λιποθυμούν, άλλοι φωνάζουν και άλλοι βρίζουν χυδαία.
Την ίδια ώρα περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα το φόρτο εργασίας με τους υπαλλήλους να καλούνται να εργαστούν και τα Σάββατα. Ο κ. Ρολάκης είπε ότι οι εφοριακοί την “πληρώνουν” για τις σκληρές αποφάσεις που λαμβάνονται κεντρικά, με τον καθένα να βρίζει και να απειλεί απλούς εργαζόμενους, που δε φέρουν καμία ευθύνη.

Πηγή : ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: