ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Μεγάλη Νίκη και Πανελλήνια Πρωτιά από τους ΕΛ.Α.Δ.Α (Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δ. Αχαίας)










Ένα καίριο χτύπημα στην ανάλγητη διοίκηση του ΟΑΕΕ Δ. Ελλάδας δόθηκε από 95 ελεύθερους επαγγελματίες που μετά από πρωτοβουλία του ΕΛ.Α.Δ.Α. , αυτο-οργανώθηκαν και έκαναν προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια Πατρών στις 23-12-13.

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο δικαίωσε εν μέρει τους 93 από τους 95 ελεύθερους επαγγελματίες στις 28-01-14 και διέταξε την Διεύθυνση του ΟΑΕΕ να θεωρήσει τα βιβλιάρια ασθενείας τους. Είναι μια απόφαση ιστορική για τους 450.000 ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ πανελλαδικά.

Δυστυχώς, η Διευθύντρια  του ΟΑΕΕ Δ. Ελλαδας, η κυρία Θανασιού Αγγελική , καθώς και ο Αναπληρωτής Διευθυντής, ο κύριος Φούντος Γεώργιος, αρνήθηκαν και αρνούνται μέχρι σήμερα να εφαρμόσουν την δικαστική απόφαση,  που τους επιδόθηκε με εισαγγελική εντολή!!

Εμείς, αντιδρώντας δυναμικά στην παραπάνω στάση, και σε συνεργασία με τον δικηγόρο μας, κύριο Ιωάννη Κρηνίδη , καταθέσαμε μήνυση και προκαλέσαμε την αυτόφωρο σύλληψη του αναπληρωτή Διευθυντή του ΟΑΕΕ την Μεγάλη Δευτέρα 14-04-14, αφου η Διευθύντρια ήταν άφαντη. 

Το θέμα δεν έχει κλείσει και έπεται συνέχεια.
Εδώ,όμως γεννάται ένα φλέγον ερώτημα : 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ;

Δεν μπορεί να μην σκεφτεί κανείς πως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής μας ενδιαφέρεται για τους δημοτικούς θώκους
 και αδιαφορεί φανερά για τους εμπόρους που υποφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: