ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Σούρλας: Δεν κάναμε το καθήκον μας και οδηγήσαμε τη χώρα σε εθνική ταπείνωση

 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΡΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ.

Posted by onpolitika στο Αυγούστου 25, 2014
sourlas34785

«Δυστυχώς δεν πράξαμε το καθήκον μας και με πράξεις και παραλείψεις οδηγήσαμε τη χώρα στη χρεοκοπία και την εθνική ταπείνωση». Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιώργος Σούρλας μετά το πέρας της εκδήλωσης για

την απελευθέρωση των Τρικάλων, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.
Παράλληλα, ο κ. Σούρλας τόνισε ότι «η πρωτόγνωρη κρίση, υπαγορεύει εθνική ομοψυχία ή έστω συνεννόηση για να σταθεί όρθια η πατρίδα και να βρει το δρόμο της ευημερίας και της προόδου και αυτό θα επιτευχθεί αν αντιληφθούμε όλοι ότι πρέπει να υποτάξουμε τα ατομικά και κομματικά μας συμφέροντα στα εθνικά» και προσέθεσε: «Δικαίωμα του καθενός είναι να ανήκει σε ένα κόμμα, αλλά όμως πρωτίστως καθήκον είναι να ανήκουμε όλοι στην παράταξη που λέγεται Ελλάδα. Όσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, ούτε ξέρουν που βρίσκονται, ούτε που πάνε».
Σε άλλο σημείο ο γενικός γραμματέας επισήμανε: «Οι θυσίες των αγωνιστών για την πατρίδα και οι δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας, επιβάλλουν την εθνική ομοψυχία ή έστω τη συνεννόηση». Το ιερό καθήκον, τόνισε, υπαγορεύει να τιμούμε, να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την πατρίδα» και κατέληξε: «Δεν αρκούν μόνο οι πανηγυρικές, επετειακές εκδηλώσεις χρειάζεται και έμπρακτα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγωνιστών, στις προσδοκίες τους για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: