ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Nikolaos Gonos



Σύστημα το οποίο θα μοιάζει με τυφώνα, μιας και θα σημειωθούν όπως όλα δείχνουν, ακραία καιρικά φαινόμενα, με ανέμους που θα στρέφονται κυκλικά γύρω από όλη την Ελλάδα, με μεγάλη ένταση, ενώ το κέντρο αυτής της μεγάλης καιρικής διαταραχής, θα βρίσκεται στην βόρεια Ελλάδα.
Ένα τέτοιο σύστημα ακραίων καιρικών φαινομένων, μπορεί να δώσει όχι μόνο έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και υδροστρόβιλος, ίσως και μικρούς ανεμοστρόβιλους, πράγμα που τα τελευταία χρόνια συναντάτε σε πολλές χώρες της Μεσογείου, όπως και στην Ελλάδα.
Πολλοί διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου μας, δεν θα μας πιστέψουν, ωστόσο όντως ένας ''μίνι'' θα τον χαρακτηρίζαμε τυφώνας, θα σαρώσει την χώρα μας στις αρχές του Σεπτεμβρίου, δίνοντας τόσο ισχυρούς ανέμους, όσο και υπερκαταιγίδες, με κεραυνούς και χαλάζι.
Ας δούμε όμως τώρα, ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από αυτό το ισχυρό καιρικό σύστημα. Από τις 1 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται αρκετά άστατος, σε όλη την δυτική και βόρεια Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες και βροχές.
Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, ένα καλά οργανωμένο σύστημα που θα στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του, θα δώσει ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Ακραία θα είναι τα φαινόμενα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη.
Θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε μεγάλη προσοχή, καθώς ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές. Εμείς σας προειδοποιούμε, για να λάβετε άμεσα τα μέτρα σας όλοι. Ήδη ο κρατικός μηχανισμός ετοιμάζετε για τις πρώτες ισχυρές βροχοπτώσεις του Φθινοπώρου.
Όσες φορές σας έχουμε προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα, αυτά ήρθαν και ήταν όντως ακραία. Δείξτε μεγάλη προσοχή από τις 1 ως και τις 3 τουλάχιστον Σεπτεμβρίου σε όλη την Ελλάδα !! Λεπτομέρειες θα μάθετε τις επόμενες ώρες και ημέρες, μέσω άρθρων και προγνώσεων μας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: