ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ ζητούν βοήθεια από Βρετανικό Πανεπιστήμιο για να επιστρέψουν στο Λονδίνο!





Τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ ζητούν βοήθεια από Βρετανικό Πανεπιστήμιο για να επιστρέψουν στο Λονδίνο!

Φοβούνται τη φυλακή ωρέ τα ισλαμικά παληκάρια τώρα; Να κάτσουν εκεί να γίνουν κοπριά!!!

Μια ομάδα από περίπου 30 «Άγγλους» ισλαμοφασίστες του ΙΚΙΛ επικοινώνησε με Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ζητώντας βοήθεια για να επιστρέψουν πίσω στην Αγγλία. Η ομάδα που προσπαθεί να ξεφύγει από τα αντίποινα των συμμαχικών δυνάμεων εξέφρασε φόβους για τυχόν τιμωρίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν με τον γυρισμό τους στην Αγγλία, εξαιτίας της ενεργούς τους δράσης με τα τάγματα δολοφόνων του Ισλαμικού Κράτους.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή που απέστειλαν στο King’s College του Λονδίνου αναφέρουν 

την απογοήτευσή τους με την δράση των υπολοίπων τζιχαντιστών και ότι πλέον αρνούνται να πολεμήσουν μαζί τους. «Δεν ήρθαμε εδώ για αυτό, αλλά αν γυρίσουμε πίσω θα καταλήξουμε στην φυλακή. Τώρα εξαναγκαζόμαστε και πολεμάμε, αλήθεια τι άλλη επιλογή έχουμε;», εκφράζουν στο μήνυμά τους. Υποστηρίζουν δε ότι βρέθηκαν στη Συρία με σκοπό την ανατροπή του Σύριου Προέδρου Άσσαντ, αλλά πλέον αναγκάζονται να πολεμήσουν για άλλους σκοπούς και κατά άλλων ισλαμικών ομάδων ανταρτών.

Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Peter Neumann, ο οποίος και επικοινώνησε με την… μεταμελημένη ομάδα των δολοφόνων του ισλάμ, δήλωσε ότι θεωρεί πως περίπου το ένα πέμπτο των τζιχαντιστών της Αγγλίας που μετέβη στη Συρία και το Ιράκ για να στηρίξει έμπρακτα το ΙΚΙΛ μπορεί να επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στη χώρα και να σταματήσει να μάχεται, αλλά δεν υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός που θα τους εγγυηθεί ότι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους εκτός φυλακής και χωρίς να πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους.

Ε.Μ.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: