ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠEΙΓΟΝ: «Ενισχύστε το φιλόπτωχο ταμείο των Λήσταρχων του ΠΑΣΟΚ»




Δ.Κ

Και με πιάνουν τα κλάματα …όχι γιατί είμαι μόνος χαράματα, αλλά γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον, ένα μικρό, φτωχό κόμμα.

Και για να μην κατηγορηθούμε για δημοσιογραφική μεροληψία ή πολιτική εμπάθεια σας διευκρινίζουμε ότι η διαπίστωση δεν είναι του zougla.gr αλλά του πρώην «πράσινου» υφυπουργού και νυν βουλευτή της σοσιαλιστικής παράταξης Γιάννη Κουτσούκου.

Στη συζήτηση για την χρηματοδότηση των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή εμείς είμαστε ένα μικρό και φτωχό κόμμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από εισαγγελείς εντός κι εκτός Βουλής. Το παρελθόν το ξεκαθαρίσαμε. Η οικονομική μας χρηματοδότηση πηγαίνει απευθείας σε τράπεζα».

Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι, κύριε υφυπουργέ μας, αφού το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς . Χρωστάει περίπου 120.000.000 ευρώ.

«Και καλά, το Κομμουνιστικό Κόμμα έβαλε εγγύηση τον Περισσό. Τα δύο μεγάλα κόμματα τι εγγυήσεις έδωσαν; Πως πήραν τα χρήματα και που βρίσκεται η αποπληρωμή των δανείων;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος μιλώντας για την υποθήκη του Περισσού άφησε να ξεφύγει κι ένα αμυδρό χαμόγελο από τα χείλη του.
oxafies.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: