ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΕΛ.Α.Δ.Α.
      (ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα’ι’ας                                               
Κάτω αχα’ι’α 
28/11/2014
                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου του και την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δυτικής Αχαΐας, ο Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. απέκτησε και νομική υπόσταση, καθώς κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο η επίσημη σύσταση του Συλλόγου με το διακριτικό τίτλο «ΕΛ.Α.Δ.Α.» (Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δυτικής Αχαΐας).
Στο πλαίσιο «επισημοποιήσης» της λειτουργίας του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η πρώτη γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Κατά τη γενική συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν 29 από τα ιδρυτικά μέλη αποφασίστηκε ομόφωνα να οριστεί πρόεδρος ο κ.  Παναγιώτης Λιάκος χωρίς ψηφοφορία, ως ελάχιστη αναγνώριση του της σπουδαίας προσφορά του στο Σύλλογο.
Ακολούθως, ο νέος πρόεδρος, όρισε την ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, προκειμένου να εκλεγούν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Μετά από μυστική ψηφοφορία, αναδείχθηκε το νέο 7μελές Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Αντιπρόεδρος κ. Κρηνίδης Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας  κ. Κότσαλη Ανθή, Αναπληρωματικός Γραμματέας κ. Αμαξάς Νικόλαος, Ταμίας κ. Λιάκου Θεώνη, Αναπληρωματικός Ταμίας κ. Γεωργακόπουλος Δημήτρης και μέλος  κ. Παπαδόπουλος  Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: