ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;


ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;
Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
Τι κοινό έχουν άραγε ο διεθνής τύπος με τον κάθε ντόπιο Γεωργιάδη και Παρακρατιάδη συκοφάντη; Γιατί είναι ενωμένοι όλοι αυτοί εναντίον των ΑΝΕΛ; Τι έχουν να φοβηθούν από ένα πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιναζιστικό κίνημα ενάντια στη διαφθορά; Γιατί τους φταίει ειδικά ο Καμμένος; Μήπως επειδή ο Καμμένος ξεπέρασε κάθε παλαιοπολιτικό κριτήριο για τη δημιουργία των ΑΝΕΛ; Μήπως επειδή τον ψήφισαν δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, άθεοι, πολυθεϊστές, δηλαδή μήπως επειδή έφτιαξε ένα κόμμα το οποίο έχει προοπτική να ενώσει πολλούς από όσους θέλουν να έχει μέλλον η πατρίδα τους; Μήπως επειδή με τους ΑΝΕΛ στην εξουσία οι πιθανότητες να ξηλωθεί ο υπόκοσμος που υπηρετεί παράνομα συμφέροντα είναι σημαντικές; Ο κάθε μιζαδοαρπάχτρας, ο κάθε επίδοξος αγοραστής του Ελλαδικού πτώματος, ο κάθε μεγαλοτοκογλύφος και ο κάθε εξαγωγέας όπλων που ζει από την Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση, καταλαβαίνω γιατί έχουν λόγους να χτυπούν ΑΝΕΛ και Καμμένο.
Το σχόλιό του για τη μη πληρωμή φόρων από κάποιους Εβραίους της Ελλάδος ή είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησής του ή ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι το θεωρώ παράλογο. Έχω επίσης ακούσει και διαβάσει τις δηλώσεις Ελλήνων Εβραίων ότι πληρώνουν φόρους, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ψεύτικες. Από την άλλη πλευρά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Καμμένος δεν ξέρει τι λέει επί του θέματος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Καμμένος είναι ανοιχτός και φιλικός προς κάθε κατεύθυνση και δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να βλάψει κανένα αθώο για οποιονδήποτε λόγο. Αν έχει κάνει λάθος θα ζητήσει συγνώμη και θα γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους Εβραίους. Αν δεν έχει κάνει λάθος, πρέπει να σταματήσουν όσοι τραβάνε το σχοινί και να ζητήσουν αυτοί συγνώμη.
Το Γερμανικό ρατσιστικό ανθελληνικό μίσος ενάντια στον Καμμένο ελπίζω να μη γίνει και Εβραϊκό. Αυτή τη στιγμή η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος απολαμβάνει τη συμπάθεια όλων των λαών της γης, και τα ποσοστά ενδοχώριας και διεθνούς αποδοχής της, σπάνε κάθε ρεκόρ. Είναι μάλλον η πρώτη φιλελληνική κυβέρνηση στην Ελλάδα, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ο Καμμένος έχει ταυτιστεί με τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός είναι ταυτισμένος και συνώνυμος με τον πολιτισμό. Συμφέρον όλων είναι να στηρίξουν ανθρώπους σαν τον Καμμένο και τον Τσίπρα, αν θέλουν η ανθρωπότητα να πάει μπροστά. Η Ελλάδα αποτελεί εκ φύσεως και εξ ορισμού την καρδιά του παγκόσμιου πολιτισμού.  Όσοι βασανίζουν την καρδιά τους, δεν μπορούν καν να φανταστούν τη φρίκη που τους περιμένει.ΠΗΓΗ: ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: