ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

“ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!” ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ “ΜΗΝΥΜΑ” ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Posted by diafimiseto στο 12/10/2015

poytin-aigaio
Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.




Στην έκθεσή του αναφέρεται, ότι η Τουρκία κάνει λόγο πως τα ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα τουρκικά σε δήθεν ουδέτερες ζώνες. Κατέστησε σαφές πως οι Τούρκοι δεν αποδέχονται τα δέκα ναυτικά μίλια από τις ακτές των ελληνικών νησιών, ενώ αναφέρει πως η Τουρκία είναι η υπαίτια για την παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

Πέρα από τα δέκα ναυτικά μίλια δεν αναγνωρίζουν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών ελληνικών βραχονησίδων οπότε νομίζουν για σωστό να κάνουν υπερπτήσεις όποτε το επιθυμούν όπως και πράττουν.

Η Ρωσία διακατέχεται από εκνευρισμό όπως σχολιάζει το voicenews, διότι η Τουρκία σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ μεγεθύνουν την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου στη Συρία. Στα πλαίσια του ΝΑΤΟ πάντα, η Άγκυρα καταπατά ολόκληρες δεκαετίες τώρα το Διεθνές Δίκαιο…

Ο Πούτιν καλά τα λέει, όμως  δυστυχώς χωρίς τη συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης τίποτα δεν μπορεί να γίνει με την Τουρκία. Και δυστυχώς για εμας η κυβέρνηση των τσιπροκαμμένων υπακούει τυφλά στις εντολές των αμερικάνων και οι οποίοι αμερικάνοι στηρίζουν πάντα την Τουρκία για ίδια συμφέροντα.

Φανταστείτε τι θα είχε γίνει τώρα αν αντι των τσιπροκαμμενων υπήρχε μια πατριωτική κυβερνηση που να μην παίρνει εντολές από τους αμερικάνους. Θα βρίσκονταν τώρα η Τουρκία περικυκλωμένη από Ελλάδα-Συρία-Ιράν-Κύπρο-Ρωσία.

Επίσης, εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς οι Τούρκοι θα είχαν να αντιμετωπίσουν και εκατομμύρια Κούρδους και Αλεβίτες που περιμένουν την ευκαιρία για να επαναστατήσουν και να διαμελίσουν την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: