ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016 Συνεχίζεται η μάχη κατά της φοροδιαφυγής …



Σας παρακαλούμε τα πουτανιλίκια και τα μπινελίκια για τους κυβερνώντες  στα σχόλια, να είναι …κόσμια.

"Ρολόι" δουλεύουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους στα Ιωάννινα, όπου πριν από λίγες ημέρες σε απόσταση αναπνοής από τα παλαιά ΚΤΕΛ, στο κέντρο της πόλης, αστυνομικά όργανα -ύστερα από καταγγελία- επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε 79χρονο άνδρα.

Όπως διαβάζουμε στο epirusgate, οι αστυνομικοί τον βρήκαν να πουλά ημερολόγια χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης. Μετά την περίπτωση του καστανά της Θεσσαλονίκης – που παρεμπιπτόντως έχει επιστρέψει στο πόστο του μετά το σάλο και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά – τώρα οι αρχές έπιασαν άλλον έναν… “παράνομο» και του έβαλαν και το σχετικό πρόστιμο της τάξεως των 5.000 ευρώ!

«Απαγορεύεται στους φτωχούς να πωλούν προσωπικά τους αντικείμενα για να ζήσουν. Πρόστιμο 10.000 ευρώ».

Η πινακίδα αυτή θα πρέπει να αναρτηθεί στις λαϊκές αγορές της χώρας όπου καταφεύγουν πένητες και πληττόμενοι από την κρίση συμπολίτες, αντικαθιστώντας παλαιότερες προειδοποιητικές πινακίδες για τους «παραβάτες» του νόμου.
Δεν είναι δυστυχώς αστείο, καθώς στα ήδη γνωστά περιστατικά κρατικής αναλγησίας προστέθηκε άλλο ένα τις παραμονές των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη.
Μια 65χρονη γυναίκα, καρκινοπαθής που έχει υποστεί μαστεκτομή, σύρθηκε σε δύο αστυνομικά τμήματα και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ γιατί εντοπίστηκε στη λαϊκή αγορά τής Κίμωνος Βόγα να πουλάει ένα κηροπήγιο, μια γυάλινη κανάτα και έναν δίσκο σερβιρίσματος, προσωπικά της αντικείμενα από το λιγοστό βιος της, τα οποία κατασχέθηκαν και… καταστράφηκαν με πρωτόκολλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: