ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Μας φτώχυναν μας έκλεψαν μας κατηγόρησαν μας, μας, μας, ανάθεμα τους...


Τελικά σε αυτήν την χώρα η προδοσία η ψευτιά και η ατιμία είναι αυτοάνοσα των πολιτικών, δεν γίνεται να υπάρξει ένας πολιτικός με κογιόνια που να πει ότι θα βάλω την πατρίδα υπεράνω εαυτού και ας χαθώ.

Από ποιον να αρχίσω και με ποιον να τελειώσω όλοι τους απάτριδες άθεοι προδότες γιουσουφάκια και οσφυοκάμπτες , ελεεινοί, ψεύτες, και πάνω από όλα γλύφτες των ξένων προτεκτοράτων.


Αμέ εκείνος ο έρμος ο λαός τι ...

...να πεις για αυτόν που τρέχει σε έναν δρόμο με τρεις γωνιές στις οποίες κάθονται οι τεμπέληδες άεργοι σωτήρες τους μια στον ένα μια στον άλλο μια στον παραπέρα και ξανά από την αρχή ,ποιο μαλάκας λαός από αυτόν που δεν έχει μνήμη δεν υπάρχει, ΜΑΛΑΚΑΣ με κεφαλαία.

Μας είπαν ότι θα μας σώσουν, ότι δεν θα δεχτούν τρίχα στο σπαθί τους, μας είπαν , μας είπαν , και τώρα έβαλαν άλλη κασέτα και ξανά από την αρχή.


Ξυπνάτε η σωτηρία αυτού του τόπου, αυτών των βράχων που τους βρέχει η θάλασσα και τους κτυπάει αλύπητα ο αέρας και ο ήλιος αυτό το μπλε και το άσπρο δεν ανήκει σε κανένα χαμένο ρεμάλι πολιτικό ούτε σε αυτούς τους ρημαδοξένους που αιώνες προσπαθούν να τον πάρουν με κάθε τρόπο, ανήκει σε εμάς στα παιδία μας και στα παιδία των παιδιών μας εις τον αιώνα τον άπαντα.


Κάθεστε και τους προσκυνάτε τους ξεφτιλισμένους τους νενέκους και τους γλύφετε τα πόδια και δεν τους στέλνεται στον αγύριστο όλους τους μέχρι την τελευταία φύτρα τους που έχουν το θράσος να μας κοροϊδεύουν και να μας ξεφτιλίζουν με αυτόν τον ποταπό τρόπο, αυτοί να περνούν καλά να τρώνε και να πίνουν και δίπλα τους παιδιά να πέφτουν από την πίνα.


ΝΤΡΟΠΗ μας Έλληνες που ακούστηκε ο υπάλληλος να έχει το θράσος να κάνει ότι θέλει και το αφεντικό να σκύβει το κεφάλι;


Ναι υπάλληλος μας είναι ο βουλευτής δεν είναι αφεντικό απλά καπηλευτικέ αυτόν τον τίτλο και καβάλησε το καλάμι και νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.


Μας φτώχυναν μας έκλεψαν μας κατηγόρησαν μας, μας, μας, ανάθεμα τους αυτούς και την φύτρα τους που ήρθαν να μας καταδυναστεύουν να μας υποχρεώσουν να δεχτούμε την ανωμαλία τους και την κάθε μια εντολή που δέχονται από τους ξένους για να μας εξαφανίσουν.


Αλλά κάμνανε ένα λάθος και αυτό θα το πληρώσουν ακριβά και έτσι όπως πρέπει, γιατί στην Ελλάδα στην χώρα του Ήλιου της ελιάς και της θάλασσας ισχύει και ένα άλλο δίκαιο το πνευματικό και δεν ισχύει μόνο για αυτούς αλλά και για εκείνους που μας αδίκησαν γιατί το άδικο δεν ευλογείται.


Αυτά τα καθάρματα που φύρανε τους ξένους στο γιαλό του αιγαίου με τον μανδύα του φίλου, το κάμνανε για ένα και μόνο λόγο γιατί οι εχθροί μας από απέναντι έρχονται να χτυπήσουν την Ελλάδα και θέλουν να έχουν γρήγορα αποτελέσματα.


Θα χάσουμε νησιά σου λέω ….. ξυπνά μην σε κοιμίζουν σήκω αδελφέ και κοίτα τι κάνουν μας ξεπουλάνε , μας σκοτώνουν μα ευγένεια και θέλουν να μας διώξουν από την Ελλάδα μας.

Σας το λέω και μακάρι να βγω ψεύτης οι ξένοι θέλουν να δώσουν το αιγαίο μας στους τούρκους .

Το ΝΑΤΟ δεν ήρθε εδώ για να μας προστατεύει ήρθε για να μας εμποδίσει να ανταποδώσουμε ξυπνάτε μας φοβούνται γιατί θυμούνται ενώ εμείς σαν τους λωτοφάγους ξεχάσαμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: