ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησε η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας και η διάλυση...

erd
 Πολλές ανοιχτές «πληγές» έχει η Τουρκία, η οποία σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο του διεθνή Τύπου, ύστερα από την Τρίτη κατά σειρά τρομοκρατική επίθεση, σε διάστημα μόλις 6 μηνών. 
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Άγκυρα δημοσίευσε άρθρο η τουρκική εφημερίδα Radikal, ύστερα από άρθρο της βρετανικής İndependent, σχετικά με την αποσταθεροποίηση που αντιμετωπίζει η χώρα του Ερντογάν, ο οποίος έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και δέχεται τις επιπτώσεις. 
Το σκηνικό στη Μέση Ανατολή, θυμίζει «καζάνι που βράζει», με τον Τούρκο πρόεδρο να έχει κόντρα με τους Κούρδους, την Ρωσία, κράτη της Ευρωπαικής Ένωσης και πλέον με ένα μεγάλο μέρος των πολιτών της Τουρκίας. 
Η χτεσινή επίθεση στην Άγκυρα, στοίχησε την ζωή σε 21 ανθρώπους και αποδόθηκε στο ΡΚΚ, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο.
Οι φοβίες του Τούρκου προέδρου και ο τρόμος της Άγκυρας επαληθεύονται, καθως ύστερα από την ενωποίηση 10 ένοπλων τουρκικών και κυρίως αριστερών ομάδων, με τους Κούρδους και το ΡΚΚ, ο Ταγίπ Ερντογάν, είχε ζητήσει από τις δυνάμεις της χώρας να είναι σε ετοιμότητα.
Σκοπός της συνεργασίας Τούρκων-Κούρδων, είναι η ανατροπή του προέδρου Ερντογάν, η οποία ίσως είναι πολύ κοντά, δεδομένου ότι ο «σουλτάνος» καλείται να αντιμετωπίσει πολλούς εχθρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: