ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Καταρρέουν οι Ε.Δ! Ούτε στολές για τους νεοσύλλεκτους!

 
stratos
 Πραγματικά η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει ξεφύγει από κάθε όριο…Στη δημοσιότητα έδωσε επίσημα στοιχεία ο Αρχηγός ΓΕΣ κ. Τελλίδης μιλώντας ακόμα και για τις στολές των νεοσύλλεκτων, που σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν μπορούν καν να δεχθούν νέους που επιθυμούν να διακόψουν την αναβολή τους για το λόγω του ότι δεν έχουν ούτε ρούχα να τους ντύσουν ούτε φαγητό να τους ταΐσουν!
Συνέχισε τονίζοντας πως δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα αυτή τη περίοδο και μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά:
 ''Aπό τα 2.000 αιτήματα διακοπής αναβολής στράτευσης τελικά ικανοποιήθηκε μόνο το 10% ήτοι 200 άτομα γιατί δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την κατάταξη των υπολοίπων.''
''O Κλάδος οφείλει τη μαχητική ικανότητά που εξακολουθεί να έχει στα μέλη και στελέχη του που έχουν σηκώσει τα μανίκια και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες''.
Το απίστευτο είναι πως Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τη σίτιση των μεταναστών που έφτασαν στο Φαρμακονήσι αναφέροντας πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2015 δαπανήθηκαν 120.000 ευρώ από το ΓΕΣ.
Δηλαδή η Ελλάδα δεν έχει χρήματα να ντύσει και να ταΐσει τους Έλληνες φαντάρους αλλά έχει χιλιάδες ευρώ για να στεγάσει και να σιτίσει τους μετανάστες!
Τα συμπεράσματα δικά σας…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: