ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

“Χαστουκι” Τσίπρα σε Καμμένο! Αναβαθμίζεται ο Μουζάλας...

mouzalas
Τι κι αν ο κ. Μουζάλας με τη δήλωσή του περί «Μακεδονίας» έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στη χώρα, τι κι αν ο ίδιος ζήτησε να παραιτηθεί από το αξίωμα του, τι κι αν βρέθηκε στο στόχαστρο του κ. Καμμένου ο οποίος τον κατηγόρησε ρητά, και ζήτησε την απομάκρυνση σου. 
Ο ίδιος όχι μόνο θα παραμείνει στο πόστο του, αλλά με βάσει αυτών που αποφασίστηκαν σήμερα στο Μαξίμου, ο κ. Μουζάλας αναβαθμίζεται καθώς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που μέχρι σήμερα υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αυτονομείται!
Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μέλη της κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του Άλέξη Τσίπρα, ειπώθηκε ότι για να αναβαθμιστεί το υπουργείο θα απαιτηθούν νομοθετικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όχι μόνο το διοικητικό μέρος, αλλά και προσλήψεις οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν πέραν των μνημονιακών δεσμεύσεων!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μάλιστα τόνισε πως: «θα υπάρξει κάποια στιγμή νέα συνάντηση με τον κ. Καμμένο για το θέμα Μουζάλα».
Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες ο κ. Καμμένος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς επισκέπτεται τις ΗΠΑ, επομένως η αντίδρασή του στις σχεδιαζόμενες αλλαγές θα πρέπει να αναμένεται είτε εξ αποστάσεως, είτε με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό το πολιτικό… άδειασμα, μάλλον δείχνει για το που τελικά γέρνει η πλάστιγγα αναφορικά με την προσέγγιση τόσο του μεταναστευτικού, όσο και την εξωτερική πολιτική της χώρας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: