ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η “Νέα Τάξη Πραγμάτων” επιδιώκει τζιχαντιστές στην Ευρώπη;




Το μεταναστευτικό πρόβλημα έχει γιγαντωθεί τόσο, που πρέπει να το κοιτάξουμε “κατάματα”με τελικό στόχο τη σωστή αντιμετώπιση και λύση του.  Διαφορετικά, χωρίς απαίτηση για λύση, είναι τελείως ανώφελα οι φόβοι ή ο πανικός, οι φωνές και οι διαμαρτυρίες. Ας το κοιτάξουμε, λοιπόν, κατάματα. Δε θα εξετάσουμε εδώ τις γενεσιουργές αιτίες του προσφυγικού κύματος προς την Ευρώπη. Αυτά είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα.

Τίθεται ένα πρώτο και καίριο ερώτημα: 
είναι “καθαρές” αυτές οι προσφυγικές ροές από άλλα “στοιχεία”, που θέλουν να εγκατασταθούν στην Ευρώπη για άλλους λόγους πλην της αποφυγής του πολέμου;  


Η απάντηση είναι απολύτως ξεκάθαρη: όχι. Σε αυτό το τεράστιο κύμα, ένα μικρό ποσοστό του είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες. Οι άλλοιτο έχουν δει ως ευκαιρία να διεισδύσουν, υπό “προσφυγική κάλυψη”, στην Ευρώπη.

Και τρεις στόχους μπορούν να έχουν. Ο ένας να ζήσουν σε ένα περιβάλλον πολιτισμού (τουλάχιστον όπως το διαμορφώνουν στην καθημερινότητά τους οι απλοί πολίτες και όχι οι ηγεσίες!)  και ένα βιοτικό επίπεδο πολύ ανώτερο από αυτό των χωρών τους. Ο άλλος να εξισλαμίσουν στο μέτρο που θα μπορέσουν τις Δυτικές χώρες. Και τα πιο “αγροίκα” πλήθη, επειδή διαθέτουν μεγαλύτερο“πρωτογονικό σφρίγος” μέσα τους, συνήθως επιβάλλονται στα  πιο εκλεπτυσμένα, ιδίως όταν αυτά βρίσκονται στο απόγειο του πολιτισμού τους. Συνεπώς είναι πολύ υπαρκτός ο κίνδυνος η Ευρώπη να εξισλαμισθεί!

Και ο τρίτος να δημιουργήσουν τζιχαντιστικές εστίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Αμφιβάλλει κάποιος ότι οι “ευκαιριακοί” είναι και των τριών ποιοτήτων, όχι βέβαια σε ίσες αναλογίες. Οι τρεις αυτοί στόχοι, ιδιαίτερα οι πρώτοι δύο, μπορούν να συνυπάρχουν, οπότε η δυναμική τους πολλαπλασιάζεται.

Πριν δούμε τι κάνει η πατρίδα μας, ας δούμε πως αντιδρά η κυρίαρχη δύναμη της Ευρώπης, η Γερμανία και οι “υπάκουες” σε αυτήν χώρες της Ε.Ε. Αποφασίζουν, εξισωτικά προς όλους “ως πρόσφυγες”, για τον αριθμό τους ανά χώρα, χωρίς  να αναφέρεται ούτε λέξη  για τιςδιαβαθμισμένες  ποιότητές τους, που αποτελούν μέγιστο κίνδυνογια τη Γερμανία και για ολόκληρη την Ευρώπη. Γιατί το κάνουν αυτό;

Ο διαφαινόμενος λόγος είναι ότι τα αφεντικά της Γερμανικής πολιτικής ηγεσίας, αλλά και μέσω αυτής όλων των άλλων Ευρωπαίων πολιτικών, δηλαδή οι άρχοντες -του σκότους- της Παγκοσμιοποίησης, έχουν δώσει εντολή στη Μέρκελ να αποδεχτεί στην Ευρώπη, ουσιαστικά άνευ διαλογής,  τις προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές. Οι πολύ επάνω, “οι αρχόντοι”, πάντα συνεννοούνται με τον “εξέχοντα ηγέτη” και αυτός με τους δευτερεύοντες.

Και όλοι μαζί οι πολιτικοί ηγέτες  εκτελούν κάθε φορά τις “εντολές”, ως το σημείο που μπορούν να αντέξουν οι λαοί τους, ήδη τρίζει η καρέκλα της Μέρκελ. Όμως κανένα πρόβλημα για τη Νέα Τάξη. Έφυγε η Μέρκελ, θα συνεχίσει άλλος...  Οι εποφθαλμιούντες την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη, (που σχετικά πρόσφατα έχουν ονομαστεί Νέα Τάξη Πραγμάτων, Ν.Τ.Π.) κάνουν κινήσεις, από χρόνια πριν καλά προγραμματισμένες και συνήθως βαθμιαίες. Το κακό είναι ότι οι λαοί, ως σύνολα, τις αντιλαμβάνονται όταν πια εκτυλίσσονται, οπότε είναι δύσκολο να “συνταχθούν” και να αντιδράσουν με επιτυχία.

Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή στη γη, ο Ιππότης (ο Άνθρωπος, η ανθρωπότητα) και ο Θάνατος παίζουν σκάκι.Θυμάστε ίσως εκείνη τη φοβερή σκηνή στην “Έβδομη σφραγίδα” του μεγάλου Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, όπου ο Ιππότης και ο Θάνατος έπαιζαν σκάκι! Οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι πάντα, άμεσα ή πλάγια, προφητικοί.

Και ο Θάνατος και οι Θανατόφιλοι εκπρόσωποί του  φαίνεται νακερδίζουν, προς το παρόν, την παρτίδα. Μεθοδικά, κίνηση προς κίνηση, έχουν φέρει πάνω στον Πλανήτη -τουλάχιστον στο κομμάτι του που βρίσκεται υπό την άμεση επιρροή τους-  αγωνία, φτώχεια, κατάθλιψη, φονικούς πολέμους, εγκληματικότητα, νέες αρρώστιες, εμβόλια που προκαλούν αυτισμό, αχαλίνωτα πάθη, δηλητηριασμένες τροφές, υποκουλτούρα καθοδικής πνευματικότητας, τεχνολογία πλήρους ελέγχου του κάθε πολίτη, όλες τις πληγές που μπορεί να έχει η ανθρώπινη ύπαρξη!



Λοιπόν η Μέρκελ έχει πάρει εντολή να δεχτεί μετανάστες έως εκεί που, για την ώρα, αντέχει ο Γερμανικός λαός -και θα δούμε τη συνέχεια.. Όλα τα οδηγούν εκεί που θέλουν σιγά-σιγά και βαθμιαία, για να μην αντιδράσουν ανατρεπτικά οι λαοί,  πριν αυτοί οργανώσουν τη δική τους επίθεση, που δεν είναι άλλη από το προσεκτικά ετοιμαζόμενο “εσωτερικό όπλο”.  Τα σχέδιά τους πάντα  καλυμμένα  με“ευφημιστικές  εκφράσεις” και, κατά περίπτωση, με έντονεςσυναισθηματικές αναφορές, όπως στο σε εξέλιξη “προσφυγικό”.

Ασφαλώς υπάρχει και άμεσο οικονομικό όφελος για την πλουτοκρατία κάθε χώρας (εντός, αλλά ακόμη περισσότερο στις αποικίες τύπου Ελλάδος) από τις “προσφυγικές ροές”. Φθηνά εργατικά χέρια  και εξισωτική συμπίεση των εγχώριων μισθών.

Ας πάμε, όμως λίγο πιο κάτω. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι δαιμον-άνθρωποι (οι “καρποί” τους το δείχνουν ότι είναι δαιμον-άνθρωποι) να μην ξέρουν  τι ακριβώς κάνουν και πού οδηγούν τα πράγματα. Αποκλείεται!  Εκατό τζιχαντιστές να πέρασαν (ή “τους πέρασαν”, με κάλυψη και νομιμοποίηση τις “ροές”) στην Ευρώπη,αυτοί θα προσηλυτίσουν, ας  πούμε ένα νούμερο, άλλους δέκα ο καθένας.

Κανένας να μην  πέρασε, αυτοφυείς εστίες σίγουρα θα δημιουργηθούν και μόνο από το φθόνο ότι είναι πολίτες  βήτα κατηγορίας, -εκτός αν αμέσως τους μεταβάλλουν σε πρώτης, αλλά αυτό και δεν τους συμφέρει και έχει πολλά εμπόδια. Συνεπώς η τζιχάντ είναι κάτι που μπορεί να αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο στην Ευρώπη, κάτω από τη  μύτη των μυστικών υπηρεσιών, που -υποτίθεται ότι!-  τρέχουν και δε φτάνουν, αν οι επιθέσεις αυξηθούν.

Φτάνουμε, λοιπόν, στο σχεδόν αλάθητο συμπέρασμα ότι η Ν.Τ.Π. έχει προγραμματίσει αυτήν την κατάσταση. Γιατί; Επειδή ένας “εσωτερικός” πόλεμος μπορεί να ξεθεμελιώσει τις κοινωνίεςπολύ περισσότερο από έναν εξωτερικό, έστω και αν είναι “ασύμμετρος” και σποραδικός. Και όλα δείχνουν ότι έχουν προσχεδιάσει αυτόν τον εσωτερικό πόλεμο στις κοινωνίες της Ευρώπης. Το τελικό “γιατί” θα το αναζητήσουμε μια άλλη φορά. Τώρα το θέμα μας είναι άλλο. (Δυο λόγια:δεν μπορείς να ανασυνθέσεις τις κοινωνίες όπως τις θέλεις, αν πρώτα δεν τις διαλύσεις. Έτσι δεν είναι;)

Στην Ελλάδα το πρόβλημα αναπτύσσεται στη νιοστή δύναμη. Είμαστε ένας μικρός σε πληθυσμό λαός και η αναλογία των εδώ “ευκαιριακών”προς εμάς είναι ήδη πολύ μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη. Δεύτερον, η Τουρκία επιδιώκει και καραδοκεί “να πάρει” ολόκληρη την Ελλάδα με πλάγιους και πολύ μεθοδευμένους τρόπους κι ένας από αυτούς  είναι να αυξάνει συνεχώς τον εδώ μουσουλμανικό πληθυσμό. Τον οποίο μπορεί, καιαν τυχόν ανάψει φωτιά πολέμου, αμέσως να τον εξοπλίσει.

Τρίτο και φαρμακερό ότι έχει αποφασιστεί από τους “πολύ επάνω” της Ν.Τ.Π.  πως  πρέπει η Ελλάδα να εξαφανιστεί ως Ελλάδα και δυστυχώς στο έργο αυτό έχουν πάρα πολλούς συνεργούς εντός Ελλάδος, συνειδητούς, εκπαιδευμένους και  διαρκώς καθοδηγούμενους. Ας διαβάσετε το άρθροπου ανάρτησαν τα “αττικά νέα” (εδώ ) με την εκτεταμένη αναφορά τούελληνοαμερικανού κ. Κρις Σπύρου στην προδοσία του Κ. Μητσοτάκη για το όνομα της Βαρντάρσκα.  Θα πάρετε μία ιδέα πώς μεθοδεύονται οι προδοσίες. Και τόση ηλιθιότητα εκ μέρους μας, που κοντεύουμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε: “Μηστοτάκης και Υιός Ο.Ε.”!

Τίθεται, λοιπόν,  σε μας, που αισθανόμαστε να κυλάει μέσα μας το προγονικό Ελληνικό αίμα, το ερώτημα πώς θα προφυλαχτούμε  από αυτόν το μέγιστο κίνδυνο. Η καταστροφή έρχεται κατ' επάνω μας σαν αστροπελέκι κι εμείς αδρανούμε. Ή, το περισσότερο, γράφουμεωραίες αναλύσεις και τις ανεβάζουμε στο blog μας, να δεχτούμε πολλά κλικ και να νιώθουμε ωραίοι και σπουδαίοι.  Λόγια-λόγια-λόγια και πράξη καμία ή ελάχιστες, πάντως όχι αποτελεσματικές.

Ωστόσο, το πρώτο που πρέπει να αποφασίσουμε οι Έλληνες, εμείς ο απλός λαός, είναι να μην εμπιστευθούμε τους πολιτικούς για την οποιαδήποτε λύση. Είναι όλοι εθνοκτόνοι, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, όποιες “στολές παραλλαγής” κι αν φοράνε. Του δεξιού, του αριστερού, του σοσιαλιστή, του τίποτα, του κεντρώου, του εθνικοσοσιαλιστή.

Όποιος και αυτό δεν το βλέπει, ας κοιτάξει τα χάλια της μαρτυρικής Ελλάδας. Ένα “από-κομμα” αν ήταν αληθινά με την Ελλάδα, δε θα είχε φθάσει στο παρά πέντε της ολικής καταστροφής. Υπήρχαν τρόποι να  είχε βάλει όλους τους υπόλοιπους στην -συνταγματική- “τάξη” του Συντάγματος της Ελλάδος. Επειδή ποδοπατούν συνέχεια το Σύνταγμα, (όλοι, αφού “ο σιωπών δοκεί  συναινείν”)  φτάσαμε εδώ που φτάσαμε! 

Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένα πραγματικά εθνικό “κομμα”-τάκι,  να εξηγήσει στο λαό και να  τον βγάλει  στο δρόμο, για να υπερασπιστεί το Σύνταγμά του. Άκουσα έναν βουλευτή σήμερα στη Βουλή, να ορύεται , να βρίζει και να χειρονομεί, αλλά μετέθετε τη“λύση” του μεταναστευτικού, μαζί και του Μουζάλα (στέλνοντας εντελώς τη μπάλα στην εξέδρα  να την πιάσουν οι “οπαδοί” του τύπου:μαζί σου ό,τι και να λεςγια “μετά Θάνατον” της Ελλάδος, όταν αυτός και το κόμμα του θα γίνουν κυβέρνηση!

Ας αναλογιστούμε πόσο δούλεμα και πόση στάχτη στα μάτια μπορεί να είναι όλες οι κραυγές και οι διαπληκτισμοί  όλων προς όλους. Καικανένας εθνοκτόνος “εκεί μέσα” δεν απαιτεί το πολύ απλό, δημοκρατικό  και άμεσο: δημοψήφισμα για παραμονή ή έξοδο από την Ε.Ε.  Ώστε να αποτινάξουμε από πάνω μας  Σένγκεν,    επικυρίαχους , (μέσω Παγκοσμιοποιημένων θεσμών, όρα Ε.Ε.!) και όλα τα εδώ τσιράκια τους.

Τούτους τους τελευταίους που κυβερνάνε τώρα, αν δεν τους διώξουμε τώρα αμέσως, δε θα απομείνει τίποτα από αυτή τη χώρα. Τη χάνουμε την πατρίδα μας με ταχύτητες φωτός. Και, βέβαια, να πράξουμε έτσι, ώστε να μην έρθουν άλλοι ή  “όλοι μαζί” (άλλη φορά θα αναζητήσουμε πώς μπορεί να αποφευχθεί αυτό) σαν “με δρεπάνι” εναντίον της πατρίδος μας, όπως έρχονται χρόνια τώρα. Πόσο θ' αντέξουμε; Όταν Ιππότης είναι ο Ελληνικός λαός, ο Θάνατος κερδίζει συνεχώς την παρτίδα, γιατί “κάποιοι”  μετακινούν κρυφά τα πιόνια!

Συνεπώς, μόνον στους εαυτούς μας, μόνον σ' έμάς του ίδιους, μπορούμε να βασιστούμε για να κερδίσουμε την παρτίδα, έστω την τελευταία στιγμή. Και τι μπορούμε να κάνουμε; Τάχιστα, παντού, αυτοφυή  “μέτωπα συλλογικοτήτων”, που -εκτός των άλλων- θα αρχίσουν να ενημερώνουν τους “υπνώττοντες” για το τι συμβαίνει,“ελληνικά” και ακομμάτιστα.  Ώστε να γενικευθεί η απαίτηση για ολοκληρωτική έξοδο από την Ευρωπαϊκή  “Ένωση!” με ένα, εδώ και τώρα, δημοψήφισμα.

Το πραγματοποιεί η Αγγλία για δευτερεύοντες λόγους και όχι  τον απόλυτο λόγο  “Ζωής ή  Θανάτου”, που έχουμε εμείς. Δεν φαντάζομαι, βέβαια, να περιμένει κανείς από τους πατριδοκτόνους πολιτικούς να αποφασίσουν τέτοιο δημοψήφισμα. Εμείς πρέπει να τους το επιβάλλουμε -όλοι μαζί, σαν μια σφιχτή ενωμένη γροθιά! Σε μας το επιβάλλει η επιβίωσή μας, αλλά και η επιβίωση της γης των προγόνων μας  όπου και οι  τάφοι τους, και των οποίων  “θα τρίζουν τα κόκκαλα”, αν αφήσουμε αυτή τη “γη”, τη δική τους γη, να χαθεί.

Γι' αυτόν τον υπέρτατο σκοπό, πλέον των οικονομικών λόγων, (που διαφοροποιούνται από επαγγελματική τάξη σε άλλη και άρα οι Έλληνες δύσκολα θα ενοποιήσουν τον αγώνα αυτό. Θα ήταν ήταν ίσου αποτελεσματικό -και μακάρι!- , αλλά δεν το βλέπω να επιτυγχάνεται) αξίζει και πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους. 

Στο δημοψήφισμα: ΝΑΙ =Παραμονή, ΟΧΙ=Έξοδος, αν, όσοι διακρίνουμε το θανάσιμο κίνδυνο που μας έχει περιτυλίξει, βγούμε γρήγορα και αυτοβούλως να ενημερώσουμε τους πολίτες που “ενημερώνονται” μόνον από τα γνωστά κανάλια, το ΟΧΙ θα πάρει τουλάχιστον 62%!  Μπορεί, ωστόσο, εκεί που έχουν φθάσει τώρα τα πράγματα να πάρει 80% (Το 20% είναι απλά οι συνειδητοί εθνο-αρνητές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας).

Αφού βγούμε από αυτόν τον λάκκο με τα φίδια, θα είμαστε ελεύθεροι να διαφεντέψουμε την πατρίδα μας, επιλέγοντας μέσα από το λαό και από όσους τον έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια, την κατάλληλη ηγεσία.(Θα ερευνήσουμε τότε όλοι μαζί τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό). Μια ηγεσία που θα αναζητήσει  συμμάχους και εμπορικούς δοσολήπτες, σεχώρες που αναπνέουν έναν σχετικά καθαρό αέρα  και όχι τον μολυσμένο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μια ηγεσία, που πρώτιστα θα προβεί  σε πλήρη διαγραφή του χρέους.Ούτε ο Σάυλοκ δε θα εξόντωνε έτσι τα θύματά του, επειδή ουκ αν λάβεις από τον εξοντωμένο. Συνεπώς ως μελλοθάνατοι, αλλά και ως αθώοι του “αίματος” του χρέους, έχουμε δικαίωμα, ενώπιον κάθε αρμοδίου Δικαστηρίου αυτής της γης, να αρνηθούμε το θάνατό μας, δηλαδή το χρέος “μας”. Και στη συνέχεια,  η ηγεσία θα προβεί σε πλήρη ανασυγκρότηση της Παιδείας, της Παραγωγής, της Διοίκησης και όλα τα υπόλοιπα διαλυμένα!

Άμεσα επίσης, μπορούμε να στείλουμε όλους τους οικονομικούς μετανάστες και πάλι στις πατρίδες τους. Με προθεσμία να φύγουν αυτοβούλως και με κάποια ποινή σοβαρή, αν φύγουν δέσμιοι και με αεροπλάνο. Εξ' άλλου, φεύγοντας από την ευρωζώνη το κύμααποχώρησης των ευκαιριακών προς “κάπου αλλού” θα είναι τεράστιο.Μόνον τα  ύποπτα  -και γιατί όχι ύπουλα!-  στοιχεία θα επιδιώξουν να μείνουν εδώ. Όντας, ωστόσο, ελεύθεροι από τις  νομοθετικές δεσμεύσεις της Ε.Ε. Παγκοσμιοποιητικών Αρχών (ανοιχτά σύνορα για κεφάλαια, ανθρώπους και υπηρεσίες) θα “ανοιγοκλείνουμε” τα σύνορά μας για να περάσουν, εντός ή εκτός, μόνο τα εμπορεύματα που θέλουμε, οι άνθρωποι που θέλουμε και πάνω από όλα τα κεφάλαια που θέλουμε να μπουν ή να φύγουν!

Οι υπόλοιποι, δηλαδή οι πρόσφυγες, θα πρέπει να καταγραφούν με τα πλήρη στοιχεία τους και να έχουν υπογράψει δήλωση ότι θα φύγουν από την Ελλάδα όταν ειρηνεύσει η πατρίδα τους. Και αν ζουν ελεύθεροι -όπως και πρέπει-,  θα  έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τις Αρχές για κάθε αλλαγή του τόπου κατοικίας τους. Διάβασα ότι ο Α. Τσίπρας αρνήθηκε να στείλει πρόσφυγες στη Β. Κορέα. Με ποιο δικαίωμα ο δικτατορίσκος αυτός (με ξένες πλάτες), αποφάσισε για άλλους χωρίς αυτούς; Δε θα έπρεπε να ερωτηθούν και όσοι ήθελαν να πάνε, να συμφωνήσουν οι ίδιοι τους όρους με τη Β. Κορέα;

Και η κυβέρνηση, αν δε τη διώξουμε άμεσα, καλά θα κάνει τις κάρτες του πολίτη, που έχει αγοράσει για μας, να τις χρησιμοποιήσει σε όλους τους μετανάστες, ώστε να τους εντοπίζει, γιατί εμείς οι Έλληνες δεν τις χρειαζόμαστε.  Στην πατρίδα μας και σε όλη τη γη θέλουμε να ζούμε και να αναπνέουμε“Ελευθερία”, γιατί έτσι μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας. Και ας μην τολμήσει να τα βάλει με τη μνήμη τους: των γιγάντων του Πνεύματος που έζησαν εδώ, των Ηρώων, των Αγίων και των πατέρων μας.

Και πρέπει να τονίσουμε ότι οι “τυχοδιώκτες ευκαιρίας” που ήρθαν, έρχονται και θα έρχονται (αν δεν κάνουμε κάτι), μπορεί να έχουν μία ακόμη πολύ οδυνηρή για μας σκοπιμότητα, καθοδηγούμενη φυσικά. Να αποτελέσουν για τα υποχείρια της Ν.Τ.Π. που κυβερνάνε την Ελλάδα τη δύναμη καταστολής, αν εξεγερθεί ο ελληνικός λαός. Θα εξοπλίσουν εν ριπή οφθαλμού τους κατάλληλους και επιλεγμένους και αυτοί θα σταθούν απέναντι σε σένα Έλληνα που θα διεκδικείς να πάρεις πίσω την κλεμμένη πατρίδα σου και την κλεμμένη ζωή σου.

Ότι “κάποιο πολύ βρομερό λάκκο έχει η φάβα” γίνεται προφανές από τα“ανθρωπιστικά και πονόψυχα” αισθήματα του Σόρος και των ακριβοπληρωμένων ΜΚΟ από τον ίδιο και άλλους, που “περιθάλπουν” πρόσφυγες με προσφερόμενο ποσό 25.000 ευρώ ανά άτομο, (το είπε ο κ. Γ. Αδαλης  σε συνέντευξή του). 

Επίσης γίνεται προφανές από το πόσο “φιλάνθρωπα” έχουν γίνει ξαφνικά τα γνωστά κανάλια, αυτά που δεκάρα τσακιστή δεν έδωσαν ποτέ για τους πεινασμένους και εξαθλιωμένους Έλληνες, αντίθετα κρύβουν μεθοδικά το πρόβλημα. Ξέρετε κάποιο μεγαλο-κάναλο ή μεγαλο-εκδότη να έχει υποστηρίξει ποτέ την Ελλάδα;  Αν τα ακούτε ή βλέπετε να υποστηρίζουν μία θέση, να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η θέση της Ν.Τ.Π. Και να επιλέγετε ως  αληθές και συμφέρον “σας”, δηλαδή ως  “κοινό, εθνικό, συμφέρον”, το ακριβώς αντίθετο!

Επειδή το έργο της καταστολής της, αν συμβεί εξέγερση, δεν μπορούν να το εμπιστευτούν στα “παιδιά των Ελλήνων”.  Είτε υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας είτε στις ένοπλες δυνάμεις, αυτά τα παιδιά θα “νιώθουν” ότι κάπου μέσα στο πλήθος υπάρχει  η μάνα, ο πατέρας, ο αδελφός τους, πώς να σηκώσουν “φονικό χέρι” εναντίον του; Οι επιλεγμένοι “ευκαιριακοί” κανένα πρόβλημα δε θα έχουν, ακόμα και ακροβολισμένοι ως ελεύθεροι σκοπευτές.  Μετά χαράς!  

Όλα αυτά είναι υπαρκτοί κίνδυνοι και μόνον οι μιμητές της στρουθοκαμήλου δεν τους  βλέπουν. Έχω την αίσθηση ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται  οι αριστερο-διεθνιστές και οι αναρχο-διεθνιστές, πουέχουν μεταβάλει το διεθνισμό σε “δόγμα” τυφλό, κουφό και άνυδρο από χυμούς διάκρισης των πραγμάτων. Αρκεί να τηρείται το δόγμα, καλοπροαίρετα ή όχι, αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, παρά μόνον οι ίδιοι. Και βέβαια καμαρώνουν για τον ουμανισμό τους.

Και ουδόλως κατανοούν (τουλάχιστον όσοι είναι ειλικρινείς πάνω σε αυτόν τον ιδεολογικό άξονα) ότι μείνανε πίσω, ότι ο βηματισμός της Ιστορίας τους ξεπέρασε, ότι είναι πια ζωτική ανάγκη να βλέπουν τις παγίδες που στήνει στους λαούς η Ν.Τ.Π., βγάζοντας  τα διεθνιστικά  “τυφλοπάνια”. Ούτως οι άλλως υπάρχουν οι “εκ στοών” προερχόμενοι  και οι πληρωμένοι “διεθνιστές” να υπερασπιστούν  αυτόν τον διεθνισμό, που υπηρετεί σε βάθος όλους τους στόχους της Παγκοσμιοποιημένης ηγετικής ελίτ. 

Και τα όμορφα, γεμάτα συναίσθημα ποιηματάκια, σαν αυτό που απήγγειλε η κ. Β. Καπλάνη στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου,  (το είδα εδώ:www.enikos.gr/mpogiopoulos/375390 ) δε βοηθάνε καθόλου να έχει κανείς την πλήρη εικόνα του θέματος, παρά μόνον τη μία όψη του. Υπάρχει όμως και η άλλη, που πιθανόν να αποβεί πολύ  οδυνηρή για τους λαούς.

Ανθρωπιά και Ουμανισμός (αν και η πρώτη δε χρειάζεται την ιδεολογική βάση τού δεύτερου, μάλλον ζημιά της κάνει), στην καλύτερη δυνατή προσέγγιση, είναι και τους πρόσφυγες να περιθάλψουμε όπως αξίζει σε κατατρεγμένους, αλλά και από τους “τυχοδιώκτες” ευκαιρίας να προφυλαχτούμε και να προφυλάξουμε και τους άλλους λαούς με τις κατάλληλες ενέργειες.

Επειδή είναι βέβαιο ότι η “άνευ διαλογής” αποδοχή τους, στοχεύει στην οριστική προλεταριοποίηση  όλων, για να μιλήσουμε με τη γνωστή ορολογία. Ίσως όμως και σε κάτι  αφάνταστα περισσότερο, πουέχει σχέση με την επικυριαρχία στον πλανήτη.

Αδέρφια Έλληνες, έχει, άραγε, απομείνει μέσα σας έστω και ελάχιστη από τη ζωηφόρο δύναμη των προγόνων μας, των “αιωνίων” Ελλήνων; Μπορεί και όχι.. την απάντηση δεν την ξέρω. Μπορεί οι περισσότεροι να νιώθετε έτσι: “Ας έχω την υγειά μου και το μισθούλη μου και δε βαριέσαι, ας μας κατακυριεύουν μουσουλμάνοι, Γερμανοί, Τούρκοι... εγώ θα λουφάξω και θα τη βγάλω...”

Αν νιώθετε και σκέφτεσθε έτσι, καμιά δύναμη πια δε μπορεί να σώσει τούτη την πατρίδα. Η Ελλάδα γράφει  ΤΕΛΟς και πέφτει η αυλαία της Ιστορίας κατάμαυρη πάνω της.  Επειδή στην “Κοσμική Τάξη” επικρατεί η ελευθερία (και όχι ο καταναγκασμός όπως στη “Νέα  Τάξη”, που προσπαθεί να υποκαταστήσει την Πρώτη),  γίνεσαι αυτό που θέλεις να είσαι. Δούλος θέλεις να είσαι;  Όρισες ήδη τη “μοίρα” σου, αυτή του δούλου, αργά ή πιο γρήγορα.

Αν όμως η Ελληνική φλόγα ζει κάτω από τις στάχτες του “ωχαδερφισμού” και του “όλη η γη μια πατρίδα” (αν ποτέ συμβεί αυτό, θα πεθαίνουν νωρίς οι άνθρωποι από αφόρητη ανία, που   συνήθως οδηγεί και σε άνοια!), ας τη θεριέψουμε ο ένας με τον άλλο, εδώ και τώρα. Για  να υπάρξει και για μας αύριο και να μη σβήσει πάνω στη γη το γένος των “αιωνίων” Ελλήνων, “φιλικό  προς κάθε λαό”, που το σέβεται.

Και για το τέλος μια ευχή: Ας είναι τούτη η γιορτή του Ευαγγελισμού και του “Ελευθερία ή Θάνατος” η απαρχή της πραγματικής λευτεριάς μας. Και να σας πω ένα μυστικό που σίγουρα το ξέρετε κι εσείς: Ένας λαός νικάει πάντα στο σκάκι το Θάνατο, όταν του φωνάξει “Ελευθερία ή Θάνατος” και το εννοεί. Τότε αυτός ο Δρεπανηφόρος και οι Φίλοι του έχουν ηττηθεί. Ο λαός αυτός έγινε Ελεύθερος και Αθάνατος.

Αθάνατοι οι ήρωές μας του '21 και όλων των αιώνων!
Αθάνατη η πατρίδα μας!  Ζήτω η Ελλάδα μας!
Ζήτωσαν όλοι οι αληθινοί Έλληνες!


Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.   
(www. Destopan.gr= Δες το Όλον)
Πάτρα,  20-21  Μαρτίου  2016.


Υ.Γ. Είδατε πόσο σωστά έχει συλλάβει το θέμα ο ελληνικός λαός, αποκαλώντας όλους τους ήρωές του αθάνατους; Ας έρθει σιγουριά στην ψυχή μας. Αυτός λαός, εμείς, δεν μπορεί να πεθάνει, γιατί  σε  κάθε κρίσιμη  στιγμή  επιλέγει  να  πει: “Ελευθερία  ή Θάνατος”.

Και σήμερα, δεν έχει σημασία αν θα πάρει τα όπλα. Η απόφαση μετράει. Και η Ελευθερία θα του δείξει το δρόμο της Νίκης. Και μια τέτοια στιγμή είναι τώρα, χωρίς καμία δραματοποίηση των καταστάσεων. Με απόλυτο ρεαλισμό. Μια τέτοια στιγμή είναι  ετούτη εδώ η σχισμή του χρόνου. Τώρα.

Η απόφασή μας ας είναι Ελευθερία ή Θάνατος. Όχι για τους γραικύλους. Αυτοί επιλέγουν πάντα το τομάρι τους,  συνεπώς αργά ή γρήγορα το Θάνατο. Ας τους αφήσουμε με περιφρόνηση στη μοίρα που διάλεξαν. Εμείς, ως λαός Ελλήνων, θα ζήσουμε, στους αιώνες!



Υ.Γ.-2  

Με κάθε ειλικρίνεια σας λέω ότι όταν έμαθα για τις επιθέσεις στο Βέλγιο, σοκαρίστηκα. Βέβαια και από το γεγονός αυτό καθ' εαυτό, αλλά και από το ότι αισθάνεσαι  δέος μπρος στην πραγματικότητα, όταν αυτή επαληθεύει τόσο τραγικά τη συλλογιστική  και το συμπέρασμά σου, σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ωστόσο, βλέποντας σιγά-σιγά πιο ψύχραιμα τα πράγματα, διακρίνω (πάντα με βάση τη λογική) ότι αυτές τις επιθέσεις δεν τις θέλανε.Ήρθαν σε πολύ ακατάλληλη ώρα και έχουν “γι' αυτούς” (αναφέρομαι πάντα στους υποψήφιους επικυρίαρχους “του κόσμου τούτου”) πολλές αρνητικές επιπτώσεις.

Έχουν όμως και μια πολύ θετική  “γι' αυτούς”, ότι συνηθίζουν οι πολίτες σε ισχυρά μέτρα καταστολής και  ασφυκτικούς περιορισμούς“των ελεύθερων  κινήσεών” τους (όρα Ελλάδα -πιθανόν ούτε παρέλαση!) και ότι η καθημερινότητά τους θα είναι γεμάτη από ανησυχία και φόβο. Και ο φόβος μεταβάλλει του λαούς σε υπάκουη και εύπλαστη “μάζα”.

Αν αυτές οι επιθέσεις αποδειχτεί ότι οργανώθηκαν από την Τουρκία, είναι σίγουρο ότι ο Ερντογάν θα τιμωρηθεί. Ίσως και να τον ανατρέψουν.  Ωστόσο, οι πρόωρες αυτές επιθέσεις, πριν καλοεγκατασταθεί το κύμα “προσφύγων” στην Ευρώπη, ίσως δείχνουνότι αρκετές τζιχαντιστικές οργανώσεις έχουν αυτονομηθεί από τη Ν.Τ.Π.  Έτσι στο μέλλον κανείς δε θα μπορεί να γνωρίζει ποιες επιθέσεις έγιναν από αυτονομημένες οργανώσεις και ποιες από χειραγωγούμενες, εφ' όσον οι καμικάζι είναι σχεδόν πάντα νεκροί!

Υποσχέθηκα ότι θα αναφερθώ μια άλλη φορά στο γιατί επιδιώκεται η διάλυση της Ευρώπης και θα το κάνω, εφ' όσον με “φιλοξενήσουν” ταΑττικά Νέα. Όμως, επειδή η κατάσταση είναι πια πολύ κρίσιμη και επειδή  όσο μεγαλύτερη επίγνωση έχουμε για το τι ακριβώςσυμβαίνει τόσο καλύτερα μπορούμε να αμυνθούμε ψυχικά και σωματικά στις επερχόμενες καταστάσεις, θα αναφέρω δυο λόγια προς εμβάθυνση και προβληματισμό από όλους μας.

Το θέμα σχετίζεται με τη σχεδιαζόμενη επικυριαρχία επί του πλανήτη. Μία παγκόσμια κυβέρνηση, μία παγκόσμια θρησκεία, μια παγκόσμια οικονομία, ένα παγκόσμιο νόμισμα, ένας παγκόσμιος “ηγέτης”, ένας “παγκόσμιος λαός”. Νομίζω ότι κατανοούμε όλοι αυτό το κλειδί: ένας “παγκόσμιος λαός”. Το όνειρο των διεθνιστών από συστάσεώς τους, μόνο που δε θα πρόκειται για όνειρο, αλλά για εφιάλτη!

Και πώς θα φτιάξεις έναν “παγκόσμιο λαό”; Διαλύοντας του λαούς με ισχυρές ιστορικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές ρίζες (και πρώτος σε αυτόν τον κατάλογο ποιος είναι; Ποιος άλλος από τον ελληνικό λαό;ηλίου φαεινότερο ότι έχουμε “προγραφεί” να σβήσουμε από το χάρτη της γης!) και πλάθοντας έναν παγκόσμιο αχταρμά όχι χωρών, (προσέξτε καλά τη διαφορά) αλλά χώρων!!

Χώρων που κατοικούνται από μια ανθρώπινη “μάζα”, χωρίς  παρελθόν, χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον. Ανθρώπινα ζόμπι, τόσο υπόδουλα και “δούλα” που ούτε τις αλυσίδες τους δε θα κατανοούν. Ελευθερία θα λογίζεται μόνο η ελευθερία  του ενστίκτου. Επιβίωση και αναπαραγωγή και αυτή μειωμένη, εφ' όσον το γενετήσιο ένστικτο  οδηγείται μεθοδικά στην “ελευθερία” της διαφορετικότητας, (σε επίπεδα εφιάλτη, όταν αγγίζει τα παιδιά!).

Αδέρφια Έλληνες, ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Δε θα ηττηθεί έτσι εύκολα η ανθρωπότητα -εγώ βαθιά πιστεύω ότι δε θα ηττηθεί καθόλου! Αρκεί να αποκτήσει επίγνωση ποιο παιχνίδι παίζεται εις βάρος της. Και να αμυνθεί με σωστούς τρόπους. Το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να το αντιμετωπίσουμε βιαστικά και με προχειρότητα εμείς οι Έλληνες. Όχι πως δεν πρέπει να ενεργήσουμε, κάθε άλλο.

Οι τρόποι του αλληλοσπαραγμού όμως είναι λάθος. Τα Θηρία αυτά είναι πολύ δυνατά για να τα αντιμετωπίσουμε με όπλα. Ο παππούς Οδυσσέας μάς δείχνει το δρόμο του μυαλού.  Ας το  “στείψουμε” να βρούμε τον τρόπο και την οδό  που θα τους νικήσουμε. Και να είστε σίγουροι ότι θα τον βρούμε,  αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί οι αληθινοί Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: