ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Όταν όλοι λένε ότι ο Πούτιν φεύγει... εμείς σας λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

put
Εδώ και μέρες έχει δημιουργηθεί τεράστια χλαπαταγή, αναφορικά με την απόσυρση των Ρωσικών ένοπλων δυνάμεων από τη Συρία, και αν ο Πούτιν σταματάει τον πόλεμο με τους Τζιχαντιστές και τους συμμάχους τους στην περιοχή,  αν τον συνεχίζει με μειωμένη ένταση, κι αν θα επανέλθει.
Άραγε μπορεί ένας μυαλωμένος άνθρωπος να πιστέψει πραγματικά στη ζωή του ότι ο Πούτιν αποχωρεί από τη Συρία κι ότι δεν κάνει ένα… στρατηγικό διάλειμμα. Γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διπλωματική κίνηση και μάλιστα άκρως μελετημένου σχεδιασμού!
Σκεφτείτε πως, αρχικά δεν εκτίθεται στο διεθνές στερέωμα, Τηρώντας την υπόσχεσή του για βραχύβια πολεμική παρουσία, ενώ παράλληλα ανοίγει
διάπλατα την πόρτα της Δύσης για Ειρηνευτικές διαδικασίες με αυτόν νικητή…
Εν συνεχεία αποστομώνει ολοκληρωτικά την Μουσουλμανική Διπλωματία και την Αδελφότητα, ενώ αδειάζει τους Τούρκους διπλωματικά, και τους μπερδεύει ακόμα περισσότερο αναφορικά με τις προθέσεις τους. Παράλληλα όμως αφήνει στα κρύα του λουτρού τους στρατούς των 25 μουσουλμανικών χωρών που ξαφνικά βρίσκονται χωρίς… εχθρό στην περιοχή!
Σε ότι αφορά τη μέση ανατολή, αφενός προκαλεί τους Ισραηλίτες να ανασκουμπωθούν -που είχαν εφησυχάσει- και ανεβάζει και πάλι το επίπεδο συναγερμού στην Ιερουσαλήμ, και αφετέρου αφήνει ανοιχτό τον δρόμο για «ελεύθερες» εκλογές στη Συρία!
Και τέλος και κυριότερο για τον ίδιο και τη χώρα του, εξοικονομεί μηνιαίως ένα τεράστιο ποσό από τα έξοδα της στρατιωτικής επιχείρησης, την ώρα που σε μερικές εβδομάδες αντικαθιστά το πανάκριβο αυτό εκστρατευτικό σώμα (που είχε αρκετές ατέλειες στην δομή του) με μια εξόχως εντυπωσιακή και ισχυρότερη μονάδα κρούσης που καταφθάνει στις επόμενες 2-3 εβδομάδες στην περιοχή!
Αποσύρει δηλαδή τις μονάδες του και φέρνει την πανίσχυρη ομάδα κρούσης με το αεροπλανοφόρο «ναύαρχος Kουζνετσοφ» που μόλις τέλειωσε το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: