ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ.Α.Δ.Α

ΣΥΛΛΟΓΟΣ     ΕΛ.Α.Δ.Α
ελεύθερων αγανακτισμένων δυτικής αχα'ι'ας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

EKTAKTO...!!! KAZANI ΠOY BΡAZEI TO ΗΟΤ SPOT TOY ΣΧΙΣΤΟΥ...!! ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ...!!!


  ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ ;;

 

Ένας ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, απειλεί αντισυνταγματάρχη των Ε.Δ. κι αυτός καταθέτει μήνυση, αντί να βουτήξει το κάθαρμα και να το απελάσει πάραυτα;

Τόσο κότες έγιναν οι Ε.Δ.;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
 
Καζάνι που βράζει η κατάσταση στο προσφυγικό σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 
 
Μετά τη διαμαρτυρία στην Ειδομένη, στο κέντρο φιλοξενίας στο Σχιστό άρχισαν και οι συμπλοκές. 
 
 
Στις 22:00 χθες το βράδυ (Κυριακή) έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια στο Hotspot Σχιστού. 
 
 
Αφγανοί που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ συνεπλάκησαν μεταξύ τους με ότι έβρισκαν μπροστά τους , φτυάρια, κοντάρια, ζωστήρες και ότι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου. 
 
 
 Πρέπει να τονιστεί ότι μερικοί Αφγανοί υπό το πρόσχημα ότι είναι πολιτικοί μετανάστες, πίνουν αλκοόλ όλη μέρα και όταν η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει, υπάρχουν και εντάσεις. 
 
Το συγκεκριμένο Hotspotτο έφτιαξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, για να βοηθήσουν μετανάστες πολέμου όχι αλκοολικούς ψευτοπρόσφυγες. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του στρατοπέδου, αντισυνταγματάρχης των ΕΔ είπε στον Αφγανό που ξεκίνησε τα επεισόδια ότι την θα τον διώξει απ το κέντρο φιλοξενίας, αυτός όμως σαν να μη συμβαίνει τίποτα αντιμίλησε και είπε “εάν με διώξεις θα βάλω την συμμορία μου που έχω και θα σε σφάξω και θα στο κάψω το στρατόπεδο”. 
 
Ο Αφγανός μετά από αυτή την απειλή οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Περάματος, και ασκήθηκε μήνυση σε βάρος του για απειλή.


prisonplanet.gr
 http://www.stoxos.gr


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: